Læs om andre kunders resultater:

danefae

Danefæ - Dansk webshop der sælger deres eget modetøj, skulle bruge en Google Ads Freelancer til at håndtere deres Adwords konto. Læs mere om casen her

Adwords freelancer

 

"Marianne har hjulpet mig og min virksomhed med udvikling og opsætning af annoncering.

Denne annoncering har givet utrolig mange leads og dermed nye kunderJeg havde selv forsøgt mig inden og var derfor skeptisk for om det nu virkede – Med Mariannes kompetencer, er dette virkelig blevet modbevist og jeg har nu næsten for travlt 😉Marianne er grundig med forberedelserne og jeg tror på netop dette gjorde at annonceringen viste resultater lige med det samme."

Her ses fremgangen for sidens vigtigste søgeord

'Personlig træner Aalborg' Fra plads 70 til placering 2

Ejer Rasmus Thorøs egne ord:

"At gøre sig i SEO var nyt for os, så vi var i tvivl om, det var investeringen værd. Mariannes arbejde viste sig dog med det samme at bære frugt både på vores rankings og ikke mindst på vores ROI. Stor anbefaling herfra!"

Hvad blev der gjort?

Først og fremmest var der ikke lavet meget SEO på sitet, men dog lidt var forsøgt.

Jeg fik først og fremmest lavet landingssiderne meget mere uddybende, mere tekst og billeder der beskriver helt konkret hvad mulige kunder får ud af et samarbejde eller et medlemsskab.

Så blev der lavet en god intern linkstruktur.

Tilføjet Titletags + Metabeskrivelser

Billederne fik relevante alt-tags.

På et par dage røg siden allerede ind på side 1, og stille og roligt er siden kravlet op på en anden plads, på trods af et relativt nyt site, sammenlignet med konkurrenterne.

Her ses fremgangen for et af sidens hovedsøgeord

'Kostplan' Fra plads 35 til placering 3

Hvad blev der gjort?

Sitet her er et større site, med mange artikler og en del indhold.

Der var allerede lavet de gængse ting som title tags, metabskrivelser og alle de gænge SEO tiltag.

Der var behov for at lave en større samling af indhold, så fokus var på at lave forskellige "Topic Clusters" indenfor de forskellige underemner. Dvs et område som kostplan som eksemplet tidligere skulle dækkes helt af, det blev gjort ved at finde relevante søgeord indenfor samme indhold og lave specifikke artikler om disse emner, og koble alle siderne sammen med god linkstruktur.