Sådan opdeler du dine Shopping kampagner - Så du ikke spilder budgettet

Google Shopping Træning

Se hvordan du kan opdele dine Google Shopping kampagner
Opdel dine kampagner efter hvordan dine produkter sælger
Se mine 7 Shoppingsstrategier
Sådan opdeler du dine Shopping kampagner
Modtag de 7 metoder på mail

*Du siger samtidig ja tak til at modtage marketingsmateriale fra mig

Se hvordan du kan strukturer din Google Ads Shopping annoncer

Modtag E-Bogen direkte i din indbakke

Hvem skal lære dig Google Ads?

HEJ – Mit navn er Marianne – og jeg hjælper mindre virksomheder med at blive synlige på Google. Der er stor forskel på hvilke strategier man skal bruge hvis man har et KÆMPE budget på Google VS. hvis man er en mindre virksomhed der har et par tusindkroner om måneden.

Mit Speciale er at hjælpe små virksomheder med at få det bedste ud af budgettet på Google Ads. Hent mit Gratis Google Ads kursus her – og kom igang uden hjælp fra dyre bureauer.

gratis Adwords kursus

Skal du arbejde endnu mere i dybden med Google Ads og vil du lære mere om ombygning af en konto, søgeordsvalg, budstrategier og alt hvad der ellers findes i systemet, så tjek et af mine betalte Google Ads Kurser ud her.