Sådan laver du Din Første Google Ads Annonce

Gratis Google Ads Kursus - Hent online

Få fat i de kunder der AKTIVT står og søger
Kom på Google i løbet af 24 timer
Ram målrettet i DIT område
Lær at sætte dine egne Google Ads annoncer op
Sådan laver du din første Google Ads kampagne

*Du siger samtidig ja tak til at modtage marketingsmateriale fra mig

Få Step-By-Step Guiden til at oprette din første Google Ads Kampagne

Du modtager en videolektion hvor jeg viser dig hvordan du sætter det hele op

Hvem skal lære dig Google Ads fra begyndelsen?

HEJ – Mit navn er Marianne – og jeg hjælper mindre virksomheder med at blive synlige på Google. Der er stor forskel på hvilke strategier man skal bruge hvis man har et KÆMPE budget på Google VS. hvis man er en mindre virksomhed der har et par tusindkroner om måneden.

Mit Speciale er at hjælpe små virksomheder med at få det bedste ud af budgettet på Google Ads. Hent mit Gratis Google Ads kursus her – og kom igang uden hjælp fra dyre bureauer.

gratis Adwords kursus

Skal du arbejde endnu mere i dybden med Google Ads og vil du lære mere om ombygning af en konto, søgeordsvalg, budstrategier og alt hvad der ellers findes i systemet, så tjek et af mine betalte Google Ads Kurser ud her.