Derfor virker din Google Ads kampagne ikke !

Google Ads (AdWords) er en kraftfuld reklameplatform, der virker for næsten alle virksomheder. MEN det kan være kompliceret og svært at gennemskue kampagner, annoncegrupper, søgeord osv.

Nogle gange virker ens kampagner bare ikke, eller de bruger sådan set slet intet brudget, får ingen visninger, går ikke i gang?

I denne artikel får du nogle af de typiske grunde til at AdWords kampagnerne ikke virker, eller ikke bruger budget – og viden til hvordan du fixer fejlen.

der opstå udfordringer, der forhindrer en kampagne i at køre korrekt. I denne artikel vil vi udforske nogle af de typiske fejl, der kan opstå i Google Ads-kampagner, og give løsninger til at få dine kampagner til at køre igen.

Lad os se på de mange grunde.

Budgetbegrænsninger

Et af de hyppigste problemer i Google Ads-kampagner er, når budgettet er opbrugt. Dette betyder, at dine annoncer ikke længere vises, og din kampagne ikke kører. For at løse dette problem skal du gennemgå dit kampagnebudget og sikre, at det er indstillet til en passende værdi. Overvej at øge dit budget, hvis det er nødvendigt, eller juster dine kampagneindstillinger for at maksimere dit budget på en mere effektiv måde. Dette burde være nemt at fixe.

Annoncestatus

En anden årsag til, at en kampagne ikke kører, er, når annoncer eller kampagner er sat på pause eller ikke er planlagt til at køre. Hvis dine annoncer er sat på pause, skal du aktivere dem igen for at få dem til at køre. Kontroller også dine planlægningsindstillinger og sørg for, at dine annoncer er planlagt til at køre på de ønskede tidspunkter for at nå dit publikum.

Forkerte Målgruppeindstillinger

Når dine kampagneindstillinger er for snævre, kan det resultere i, at dine annoncer ikke når det ønskede publikum. For at løse dette problem skal du gennemgå dine målgruppeindstillinger og sikre, at de er relevante og brede nok til at nå dine potentielle kunder. Overvej at udvide dine målgrupper ved at tilføje flere relevante interesser, demografiske oplysninger eller placeringer. På papiret er det rigtigt at retargeting målgrupper er effektive, altså folk der har besøgt dit site, men ikke købt. MEN hvis du ikke har nok trafik endnu til at din målgruppe er stor nok, ja så kommer den ikke til at køre og bruge budget.

Forkert budgivning – altså for lavt

Hvis dit bud er for lavt i forhold til konkurrencen, kan dine annoncer få begrænset synlighed. For at få dine kampagner til at virke igen, skal du overveje at øge dit bud for at forbedre chancerne for, at dine annoncer bliver vist. Du kan også eksperimentere med automatisk budgivning, hvor Google automatisk justerer dine bud for at maksimere resultaterne.

For Restriktive Søgeordsindstillinger

Dine søgeordsindstillinger kan også påvirke, hvornår dine annoncer bliver vist. Hvis dine søgeordsindstillinger er for restriktive, kan det begrænse antallet af søgninger, hvor dine annoncer bliver vist. Gennemgå dine søgeordsindstillinger og juster dem efter behov.

Hvis du ikke får nogle eksponeringer med “Exact match” så prøv at udvid til “phrase match” /

“sætningsmatch” – og se om ikke det fanger noget trafik og eksponeringer.

Sørg for at inkludere relevante søgeord og undgå at have for mange negative søgeord, der udelukker relevante søgninger.

Annoncerangering

Google Ads bruger annoncerangering til at bestemme, hvor ofte dine annoncer vises og deres placering. Hvis din annonce ikke opnår en høj nok rang, kan det påvirke dens synlighed. Optimer dine annoncer ved at gøre dem mere relevante og engagerende. Forbedre også kvaliteten af dine landingssider og sørg for, at de tilbyder en god brugeroplevelse.

For stram Geografiske målretning

Hvis din kampagne kun er indstillet til at målrette specifikke geografiske områder, kan dine annoncer være begrænset i deres synlighed. Gennemgå dine indstillinger for geografisk målretning og overvej at udvide målretningen til relevante områder for at nå et større publikum og forbedre dine kampagneresultater.

Landingssideproblemer

En dårligt fungerende eller i strid med Googles retningslinjer kan forhindre dine annoncer i at køre korrekt. Gennemgå dine landingssider og sikre, at de fungerer korrekt, og at de overholder Googles retningslinjer. Optimer dine landingssider ved at forbedre hastighed, brugervenlighed og relevans i forhold til dine annoncer.

Opsummering om hvorfor din adwords ikke virker.

Når en Google Ads-kampagne ikke kører korrekt, kan det være frustrerende, men det er vigtigt at identificere og rette de specifikke problemer. Ved at løse fælles udfordringer som budgetbegrænsninger, annoncestatus, målgruppeindstillinger, budsætning, søgeordsindstillinger, annoncerangering, geografisk målretning og landingssideproblemer kan du forbedre dine chancer for succes.

Husk altid at overvåge og optimere dine kampagner løbende for at opnå de bedste resultater. Ved at tage hånd om disse udfordringer kan du maksimere effektiviteten af dine Google Ads-kampagner og opnå dine mål.

Brug for hjælp til dine google Ads kampagner?

Hej – Jeg står bag artiklen, og jeg hjælper virksomheder med at blive synlig på Google. Har du behov for en freelance Google Ads specialist – kontakt mig og hør om dine muligheder.

Skal jeg finde fejlen på dine kampagner?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.