Få Hjælp til SEO og få flere besøgende på din hjemmeside. Jo højere du er i Googles søgemaskiner, jo mere trafik tiltrækker du, og dermed også flere kunder. Ved at investere i professionel hjælp til SEO-optimering kan du øge din synlighed og forbedre dine chancer for at opnå succes på markedet. Jeg tilbyder skræddersyet SEO hjælp, der sikrer, at din virksomhed bliver fundet af dine potentielle kunder, hvad enten du ønsker at lære det selv, eller lad mig gøre alt SEO-arbejdet for dig.

Vil du gerne have SEO hjælp til din forretning? Så er du kommet til det rette sted hvor du kan få hjælp til søgemaskine optimering på forskellige måder.

Magter du heller ikke at skulle sætte dig ind i alt muligt, lige fra “Metabeskrivelser” til Titletags – for ikke at snakke om linkbuilding? Ja så lad SEO konsulenten klare det for dig.

Herunder kan du læse mere om mine SEO-services og vælge det, der bedst passer til dine behov. Hvis du ønsker et tilbud på en anden løsning – Skriv til mig og jeg giver dig et tilbud.

AT FOKUSERE PÅ SEO KAN HJÆLPE DIG MED AT:

Få GRATIS trafik til din hjemmeside
Kunderne kan finde dig når de har behovet
Du har et stærkt marketing-ben

HVAD BESTÅR SEO HJÆLP EGENTLIG AF?

SEO hjælp kan være mange ting og det afhænger af hvor meget du selv vil og kan, hvordan din hjemmeside ser ud og performer i dag, samt konkurrence situationen.

Her er nogle af de ting som SEO hjælp kan bestå af:

1. Undersøgelse og indledende analyse

Det første jeg gør, er at gennemgå din hjemmeside. Jeg bruger nogle SEO-værktøjer, som scanner din side eller webshop for SEO-fejl og mangler. Jeg anvender fx værktøjer som ahrefs.com, Google Search Console og Screaming frog.

Når jeg har fundet de ting, der skal rettes, får du en rapport med mine anbefalinger.

Udover denne tekniske SEO-analyse, laver jeg også en søgeordsanalyse af din branche – også kaldet Keyword Research. Her finder jeg de søgetermer, dine kunder bruger på Google, når de leder efter en virksomhed, produkt eller service som din.

Søgeordsanalysen og den indledende tekniske del er essentielt for at komme videre i SEO arbejdet.

2. Tilretning af Hjemmesiden for SEO-fejl

Hvis du efter den indledende analyse beslutter dig for at jeg skal rette hjemmesiden går jeg i gang med arbejdet. Hjemmesiden skal optimeres så din hjemmeside, kan blive fundet på Google. Jeg retter de tekniske SEO-fejl og mangler, som jeg fandt i min analyse. Derudover opdaterer jeg eller laver nye titler, meta-tags, sitemap, schema-tags, meta-tekster, mere brødtekst og laver intern linkbuilding på din hjemmeside.

Jeg arbejder også med din hjemmesides URL’er og menuoversigt, så de bliver SEO-venlige. Hvis det er nødvendigt, kan jeg også oprette nye sider og kategorier på din hjemmeside, så vi rammer flere nye søgeord – som du måske endnu ikke bliver fundet på.

Kort fortalt, så retter og optimerer jeg alt på din hjemmeside. Du vil selvfølgelig altid være med til at bestemme, hvilke tilføjelser og rettelser der skal laves, men jeg kommer med mine anbefalinger ud fra min viden og erfaring.

3. Nyt eller bedre indhold

Når de fleste af tilretningerne er lavet, og det tekniske SEO-arbejde er ved at være på plads, vil jeg gå i gang med at tilbyde dig nyt indhold til din hjemmeside. Godt indhold og tekster vil nemlig også hjælpe din placering på Google, hvis det bliver gjort rigtigt.

Med i prisen kan jeg tilføje nyt indhold til din hjemmeside hver måned. Teksterne bliver tilføjet til dine kategorier, undersider eller evt. blogsektion hvor der kan produceres tekster som fx:

  1. Guides og How-To Artikler: Skab værdifuldt indhold, der besvarer dine kunders mest almindelige spørgsmål og viser, hvordan dine produkter eller tjenester kan løse deres problemer.
  2. Kundecases og Testimonials: Del succeshistorier fra dine kunder for at bygge troværdighed og tillid.
  3. Nyheder og Opdateringer: Hold dine besøgende informeret om nyheder inden for din branche eller virksomhed.

4. Off-Page SEO – aka LINKBUILDING

Det sidste punkt som du også kan vælge at få SEO hjælp til er Linkbuilding – Altså at skaffe links til din hjemmeside. Jeg bygger links fra troværdige sider og opretter dem stille og roligt over tid, så det ser mest naturligt ud. Jeg sørger for, at du får en sund og stærk linkprofil. De fleste brancher er der bare kæmpe konkurrence og så kan man ikke komme udenom dette punkt på SEO To-do-listen.

SÅDAN KAN DU FÅ SEO HJÆLP HOS MIG:

1-1 SEO SPARRING

GØR DET SELV SEO KURSER

SE NOGLE AF DE VIRKSOMHEDER JEG HJULPET MED SEO:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.